Nová služba - Sportovní profi jídelníček

01.01.2015 23:05

S přehoupnutím se do nového roku jsem přidal jednu službu vztahující se k profesionálním sportovcům nebo těm, kteří si chtějí výrazně zlepšit svoji tělesnou schránku. Službu jsem nazval Sportovní profi jídelníček, který zahrnuje vše pro dosažení Vašich cílů a snů. Zohledním pojmy jako inzulinové okno, objemový jídelníček, konkrétní somatotypologii, anabolismus, předsoutěžní jídelníček, rýsovací fázi, jídelníček při regeneraci, sacharidové vlny, superkompenzaci, případadně dle přání navrhnu konkrétní nutriční doplňky aj.

Služba je vhodná pro kohokoli, kdo rád nebo intenzivně sportuje a má nějaký konkrétní cíl nebo se chce jednou pro vždy naučit stravovat v rámci sportu a maximálně zefektivnit svoje snažení. 

V praxi se setkávám se situací, kdy člověk dochází například do posilovny, cvičí podle trenéra a již neřeší stravu nebo se drží obecných rad, které od něho dostal. Je tomu často proto, že až na výjimky se trenérské školy stravě nevěnují tolik, jako samotnému tréninku. A trenér pak těží jen z osobní praxe, která nemusí zahrnovat veškeré individuality člověka, natož znalosti nutné k pokroku. To samé platí u dětí, které se věnují sportovnímu kroužku, trénují velmi intenzivně a výsledky v soutěžích neodpovídají jejich úsilí nebo dále děti bývají na soutěžích například unavené. V praxi je dnes krásně prokazatelné, že jídelníček může zvednout výsledky snažení až o 50% !!

 

Cena zahrnuje vše, včetně jedné kontroly měsíčně. Cenu nezahrnuje pouze prvotní vstupní konzultaci (200,-) a kontroly navíc (250,-). Sportovní profi jídelníček je nově pouze časově omezený. Časové omezení je dáno tím, že u profesionálních sportovců je pro co nejvyšší efekt potřebné dělat časté změny, aby stimulovaly tělo k vysněnému cílu. Jelikož by náklady za každou sestavenou změnu vyšly dráž, vymyslel jsem variantu časově omezenou, kde máte vše zaplacené a nemusíte se již finančně o nic starat.

Pakliže máte svého trenéra, jsem schopen s ním cokoliv konzultovat a vytvořit sehraný tým. Zda-li trenéra nemáte a chtěli byste osvědčeného, jsem schopen doporučit z vlastních zkušeností.

 

Cena za půl rok 3500,-

(případně měsíčně 800,-)

 

Aleš Beránek, DiS.